esperant els bàrbars


Che, el argentino
15 Setembre, 2008, 4:34 pm
Filed under: breus

Recomanable película, aquesta darrera de l’Steven Soderberg. Allunyada de mistificacions, ens presenta una persona enlloc d’un personatge. El mateix director ho exposa així quan diu que de cop va adonar-se que al Che el coneixem per les samarretes però ho ignorem quasibé tot de la seva vida. A falta de veure la segona part de la película (el metratge de quatre hores impedia la comercialització i s’ha optat per presentar-la en dues entregues), es pot dir que la primera és un bon exercici cinematogràfic, que combina el format documental i la narració amb molta gràcia. Sense tòpics, sense deixar-se segrestar per la icona revolucionària, a base de suor i mesura, el film ajuda a entendre un moment clau de la història del s.XX de la mà d’un dels seus protagonistes.

Comentari a banda mereixen Soderberg, que està construint una filmografia de primer ordre, i la colla d’actors, boníssims, entre els que destaca Benicio del Toro. Mare meva, quina bèstia! Tot ho fa bé aquest home? Vaig a fer-me una samarreta amb la seva cara!

Anuncis

1 comentari so far
Deixa un comentari

Hola Joffre, he descobert el teu bloc a través del Roger Morales… encara no he vist la pel.li del Che però ho faré només per veure la mímesi que ha fet Benicio del Toro d’aquest personatge cabdal del segle XX…

Comentari per laura
Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s%d bloggers like this: