esperant els bàrbars


Sospitosos d’estudiar
18 Desembre, 2009, 12:05 am
Filed under: Barbaritats, educació

Esperant als bàrbars m’he llegit El País. Arribo a la secció de Catalunya i em trobo amb aquesta foto il·lustrant la notícia d’una manifestació convocada per l’AJEC per protestar contra la reforma de la selectivitat.

Em pregunto què hi fan els polis a la foto, a banda de donar l’esquena al fotògraf i contemplar als estudiants. Però la pregunta va pel periodista que ha composat la notícia i ha escolat l’equació estudiants + manifestació = policia antiavalots. Ho dic perquè la manifestació va arribar a la Plaça Sant Jaume i l’Andreu Espínola, el Secretari general de l’AJEC va llegir el manifest amb tota la tranquilitat del món. Ho sé perquè vaig passar per allà i ho vaig veure. I no es va produir cap fet violent ni cap càrrega policial. De manera que a efectes informatius, res de res. A efectes desinformatius, n’hi ha per sucar-hi pa.

Acabo de rebre un correu electrònic. Els bàrbars diuen que passen d’envair-nos, que ells als estudiants els tracten millor.

Anuncis

1 comentari so far
Deixa un comentari

Últimament els mitjans de comunicació “off-line” miren d’assemblar-se a les pitjors maneres dels “on-line”. Confonen immediatesa amb espectacularitat. Miren de resumir els fets amb una imatge (ja no en tenen prou d’esbiaixar les notícies amb titulars insuficients). Ho tenen perdut: se’ls veu el llautó i el seu moment ha passat. Com a mínim ha passat si no es posen al dia.

Bona observació sobre la foto!

Comentari per blaufosc
Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s%d bloggers like this: