esperant els bàrbars


Al tanto, que va de canto
5 febrer, 2010, 2:38 am
Filed under: progrés

Diuen que la borsa està castigant Espanya. No pot ser i a més és impossible, ni la borsa té voluntat pròpia ni Espanya hi cotitza, o sigui que deu ser una altra cosa. Ah, val. Que l’Ibex 35 ha baixat més de cinc punts. O sigui, unes empreses seleccionades com a representatives. Això ja és més comprensible. Fins i tot era d’esperar.

Fa uns dies que ens ho estan dient, que l’economia espanyola trigarà molt en tornar a créixer, que serà el darrer dels paísos rics que sortirà de la crisi. És normal, en aquest país de pandereta ple de llestos molta gent es va pensar que posant un totxo sobre un altre arribaria al cel. I llestos com som, tothom hi va posar els calés. Tots els calés. I mira que se sap de fa temps, que la construcció és procíclica. I mira que ens ho deien, fins i tot el sinistre Fons Monetari Internacional. I mira que es veia venir, que això no tenia ni cap ni peus. I la penya vinga, vinga.

I ara pillarem, com a mínim tot el que ens haguem passat d’espavilats, la crisi serà una mesura del nostre grau d’estupidesa. O sigui que n’hi ha per estona.

Anuncis

Feu un comentari so far
Deixa un comentariDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s%d bloggers like this: