esperant els bàrbars


Maragallada al DIEC
10 febrer, 2010, 6:46 pm
Filed under: Barbaritats, educació, país

Esperant els bàrbars llegeixo que el Conseller Maragall ha dit que Catalunya està cansada del tripartit. Fatigada, ha dit. I que no recolzarà elements ni artefactes inestables. Ja podria ser, però els bàrbars no estan molt al cas de l’estat d’ànim dels catalans i tenen algunes preguntes.

1. Quan parla d’elements inestables està pensant en algú concret? Perquè deu n’hi do la inestabilitat que ha posat ell sobre la taula amb la Llei d’Educació de Catalunya. Segar les bases programàtiques i socials del govern no és precisament contribuir a l’estabilitat.

2. Això és el que en diuen ser un estadista? Un home d’estat? Un bocamoll? O un inoportú?

3. Perquè no plega? Si tan malament està el panorama, potser que sigui coherent i ho deixi per algú més temerari.

4. El Fabra o el DIEC recullen el mot maragallada? Potser seria el moment.

Diuen els bàrbars que si s’imaginen qualsevol persona que té responsabilitats institucionals (empresarials, polítiques, associatives…) fent una declaració així i vaja, seria fulminat del seu càrrec. Ell no i per això suposen que assumeix l’herència de les maragallades, allò de dir el que hom pensa sense haver-hi pensat gaire. O havent-hi pensat però fotent-li un morro acollonant.

El veredicte bàrbar és unànim: Lamentable.

Anuncis

5 comentaris so far
Deixa un comentari

Potser és lamentable. Estic d’acord en que l’estat del Govern de Catalunya ha de ser lamentable si el Conseller Maragall es despenja amb un estirabot com aquest. La seva actuació és lamentable? no ho sé. Però segur que és sorprenent. I últimament valoro molt positivament el que en política té la capacitat de sorprendre. Perquè les seccions de política dels diaris s’assemblen tant a les d’esports que fa temps que són previsibles. Per això, veure un polític (del color que sigui) parlant com una persona “normal” és positiu.

Comentari per blaufosc

No, si jo ja ho entenc que el paper d’enfant terrible fa gràcia. I assumeixo que sempre caurà millor aquell que escup “allò-que-tothom-pensa-però-ningú-diu” que no pas el que es limita a fer la seva feina.
Però estic amb els bàrbars, és una mala pràctica institucional cagar-se en el projecte d’un govern si en formes part. Digue’m tiquis miquis.

Comentari per joffrevillanueva

El paper d’enfant terrible no em fa gràcia. De fet m’avorreix. Estic d’acord amb tu en el més fonamental: és una mala pràctica institucional. Un no pot treure’s la gorra de Conseller, cagar-s’hi, i tornar-se-la a posar. La merda caurà sobre un mateix. Però la part d’imatge diàfana i clara penso que és positiva.

Gràcies per un bloc tant interessant.

Comentari per blaufosc

Gràcies a tu pels comentaris!

Comentari per joffrevillanueva

[…] Maragallada al DIEC 4 comments 5 […]

Retroping per For those about to blog « esperant els bàrbars
Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s%d bloggers like this: