esperant els bàrbars


1485, pol culo te la ####
22 febrer, 2010, 11:56 pm
Filed under: manies, vida moderna

A mi em van deixar tranquil fa mesos, però aquesta darrera setmana l’Aida i el Fabià ja han esbufegat vàries vegades en rebre trucades de Telefónica oferint serveis de telefonia mòbil. És clar, si el teu contracte d’internet és amb Telefónica i el del mòbil no, aviat et registren com un potencial client i et llencen una ràfaga de trucades per veure si piques. Si no piques, hi tornen. I una altra vegada. I les que faci falta.

El resultat és que et truca el 1485 i automàticament et tenses. I si Déu existeix vull que m’expliqui quina és la resposta més enginyosa que ha sentit fins ara. Perquè les dosis  de mala llet que les trucades de marres generen són una font de creativitat, que enriu-te’n tu de l’spleen de París. De fet, si Déu existeix vull que em llegeixi el poema que Baudelaire hauria dedicat a les ofertes de telefonia. Despenjaria i el recitaria apassionadament.

Si algú es vol desfogar creativament, aquí comença un concurs d’idees per evitar aquesta plaga.

Anuncis

4 comentaris so far
Deixa un comentari

home, com a recepcionista oficial del meu despatx, rebo un total de 10 o més trucades setmanals d’aquestes i sempre diuen: “puedo hablar con el responsable de telefonía?” així que cansat ara contesto “aquí no hi ha ningú responsable”

Comentari per miquel

abans havia passat per etapes negres, recordo alguna resposta meva del tipus; “el responsable se murió ayer….” i em possava a plorar, és tot un repte crear-ne una de nova cada cop….

Comentari per miquel

La segona opció mola més, indiscutiblement

you wellcome, per cert

Comentari per joffrevillanueva

osti, tu. Ens hem canviat de companyia, per suposat, tenim els problemes de sempre, aixo si, ara no truquen oferint canviar de companyia, i mira, me n’havia acostumat a fer respostes absurdes. maridespechada.

Comentari per miquel
Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s%d bloggers like this: