esperant els bàrbars


La razón, valgui la contradicció
26 Març, 2010, 6:37 pm
Filed under: mlp, progrés

Hem sortit a la Razón! I com sempre, s’han equivocat de ple. Diuen que l’Ajuntament ha cedit a la Fundació Ferrer i Guàrdia el Castell de Montjuïc. Tot, de dalt a baix. Del fossar a les troneres. Ja ens agradaria.

La realitat és bastant més simple, i és que la Fundació s’ha convertit des de dimarts en entitat resident del Castell. Què vol dir això? Doncs que tenim una tauleta i una cadira en un despatxet i que des d’ara prioritzarem aquest espai (el despatxet no, el Castell) a l’hora d’organitzar activitats. Ens agradaria posar el nostre granet de sorra per dignificar un espai que té una història d’infàmia. Des d’allà s’ha bombardejat Barcelona. Allà s’hi ha empresonat, torturat i assassinat. Des d’allà s’ha volgut derrotar la llibertat de consciència afusellant Ferrer i Guàrdia i el mateix van fer amb Lluís Companys per esborrar les llibertats nacionals de Catalunya. Veurem què passa si l’omplim d’infants,  és d’esperar que la història millori.

Anuncis

2 comentaris so far
Deixa un comentari

Aquesta tauleta és important. I “La Razón”, en la seva ignorància, ha encertat si ho llegim de manera simbòlica: el Castell ha cedit, ha estat rendit, als hereus de Ferrer i Guàrdia i de tants altres que, com ell, varen dir i fer coses en pro d’aquest pais. Felicitats!

Comentari per blaufosc

Bé, sovint diem que els enemics ens detecten abans que els amics. Em temo que és cert i em preocuparia detectar abans als meus enemics que als meus amics. Això sí que seria trist.

La tauleta és important, sí. Gràcies, esperem fer-ne un bon ús.

Comentari per joffrevillanueva
Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s%d bloggers like this: