esperant els bàrbars


For those about to blog
2 gener, 2011, 1:42 pm
Filed under: Barbaritats, vida moderna

El Senyor WordPress m’ha enviat un informe d’estadístiques d’aquest pobre bloc. Diu alguna cosa així com que progresso adequadament i m’explica les dades.

Healthy blog!

Aquest gràfic no l’he entès, per exemple.

Els números

Featured image

A Boeing 747-400 passenger jet can hold 416 passengers. This blog was viewed about 5,100 times in 2010. That’s about 12 full 747s.

Diu que un Boeing 747-400 pot portar fins a 416 passatgers. I que aquest blog ha rebut 5.100 visites el 2010. Això són prop de 12 avions plens. Em pregunto perquè la unitat de mesura és un avió, però el Senyor WordPress sabrà.

In 2010, there were 104 new posts, growing the total archive of this blog to 167 posts. There were 47 pictures uploaded, taking up a total of 4mb. That’s about 4 pictures per month.

Diu que el 2010 he fet 104 posts i que això suma un total de 167 posts al blog. Això indica que no hi posava molta cosa fins enguany. Ah, i que he posat 47 imatges.

The busiest day of the year was November 23rd with 76 views. The most popular post that day was Tanta mandanga per no res.

Res, que el dia amb més visites va ser el 23 de novembre amb 76 visites. Els post més popular ha estat Tanta mandanga per no res, aquell en que deia que això de la CORI no era tan original i antisistema com semblava.

D’on ve la gent

The top referring sites in 2010 were mlp.cat, networkedblogs.com, fabianmohedano.blogspot.com, wikio.es, and facebook.com.

Doncs sembla que la gent ve de mlp.cat, del facebook (això de networkedblogs també vindria a ser el Facebook), de wikio i del bloc del meu soci.

Some visitors came searching, mostly for joffre villanueva, esperant els barbars, burka, jofre villanueva, and esperant els bàrbars.

La penya que arriba a través de buscadors, què buscava? Doncs em buscava a mi, ves. El que passa és que n’hi ha que no saben que el meu nom s’escriu amb dues efes i per això hi ha resultats de totes dues maneres. També n’hi havia que buscaven el poema de Kavafis que dóna nom al bloc i penya que buscava informació sobre el burka (o la burka, no ho se).

El ranking del 2010

Els post més visitats han estat…

1

Tanta mandanga per no res
5 comments

2

Obert per vacances: Yelle
1 comment

3

Votar i no
3 comments and 1 Like on WordPress.com,

4

Maragallada al DIEC
4 comments

5

Passi, que veurà el piset
3 comments

Així que bon any nou també al bloc. Ja he brindat amb cava i neules amb els enanitos que fan moure aquest invent (el Senyor WordPress no els hi paga massa bé, diuen) i hem fet propòsits de publicar més i millor. A veure si ens en sortim.

Aprofito per enviar records dels bàrbars. Gent que ha tornat de la frontera diu que no els ha vist; però haberlos, haylos.

Anuncis

Feu un comentari so far
Deixa un comentari



Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s



%d bloggers like this: